Ny sjonglørforestilling for barn

Barnas Musikkteater

Barnas Musikkteater’s nye forestilling Den Evigunge Bestefaren med Sjongløren Diego Belda har première i September og spiller 200 forestillinger i barnehager fra Lindesnes til Nordkapp.

12000 barn mellom Tromsø til Mandal får snart møte sjongløren Diego Belda i den splitternye forestillingen Den Evigunge Bestefaren.

Den Evigunge Bestefaren er en intim forestilling med tekst og visuelle innslag, der sjongløren Diego Belda forteller om den evigunge bestefaren Lalo.

Les også:  VIDEO: Kalandra har sluppet låta "Are You Ready?"

Publikum vil ta del i en morgen hjemme hos bestefar Lalo som består av morgentrening, teservering, husvask og noen overraskelser. Bestefar Lalos sprudlende og barnlige energi gjør selv kjedelige morgenrutiner til en morsom, overraskende og lekende stund. 

– Kan treningen bli mer underholdende ved å leke forskjellige dyr? 

– Smaker teen bedre hvis vannstrålen fra tekannen faller lenger før den treffer koppen? 

Les også:  VIDEO: Kalandra har sluppet låta "Are You Ready?"

– Kan kosten være en dansepartner?  

I bestefar Lalo’s magiske verden er alle tingene satt litt på hodet, der gammel blir til ung og forvandles til et underfundig og lekende univers. Med musikk fra sin kjære grammofonspiller blir den gamle kroppen og objektene fylt av liv.

Elementer fra sjonglering, akrobatikk, dans, teater, objektmanipulasjon, balansering og klovning brukes i en salig blanding som vil framkalle stunder med spenning, latter, undring og stillhet.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.