Ny rektor ved Sandnessjøen vgs.

skole universitet

Sylvi Halseth, som i dag er rektor ved Brønnøysund videregående skole, har takket ja til å bli ny rektor ved Sandnessjøen vgs.

Sylvi Halseth kommer fra stilling som rektor ved Brønnøysund videregående skole, hvor hun har vært tilsatt siden januar 2018. Hun har lang erfaring fra Sandnessjøen videregående skole, både som lærer, planinspektør og som assisterende rektor. Hun var også konstituert rektor vårsemesteret 2015. Halseth er realfagutdannet i bunnen og har en grad i økonomi og administrasjon fra NTNU, og tok rektorutdannelse ved NTNU i 2016. I tillegg har hun videreutdanning innen skoleledelse, personal- og endringsledelse og juridiske emner.

Les også:  Oppgraderer Steigentunnelen

– Halseth har lang og solid ledererfaring fra videregående skole, og kjenner Sandnessjøen vgs og regionen svært godt. Med lang erfaring som assisterende rektor i Sandnessjøen og fire års erfaring som rektor ved Brønnøysund vgs, har hun er svært godt fundament som nå vil komme Sandnessjøen vgs. til nytte. Med Halseth får vi en erfaren, inkluderende og målrettet leder som vil videreutvikle skolen i godt samspill med skolens ansatte, ledelse og tillitsvalgte, sier fylkesdirektør for kompetanse og utdanning Nina Ellingsen Høiskar.

Les også:  Video: – Fauske kommune er redd sin egen barneverntjeneste

Halseth tiltrer stillingen 10. oktober. I perioden 1. juli til 10. oktober vil assisterende rektor Rune Lie-Gjeseth være konstituert rektor ved Sandnessjøen vgs. 

– Jeg har hatt fire flotte år som rektor ved Brønnøysund vgs. med flotte kolleger og elever. Siden jeg er fra Sandnessjøen og har min familie her, var det naturlig for meg å benytte anledningen til å vende tilbake til Sandnessjøen vgs hvor jeg har hatt størstedelen av mitt arbeidsliv.  Jeg gleder meg nå veldig til å ta fatt på oppgavene som rektor ved Sandnessjøen vgs. og ønsker å skape trygge og gode rammer for videre utvikling av denne flotte skolen, sier Sylvi Halseth.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.