Norwegians Bjørn Kjos får «Ambassador’s Award» av USA

award

I dag ble Norwegians konsernsjef Bjørn Kjos tildelt «Ambassador’s Award» av USAs ambassadør til Norge, Kenneth J. Braithwaite. Kjos fikk utmerkelsen for Norwegians bidrag til å bygge relasjoner mellom USA og Norge.

– Jeg gratulerer Bjørn Kjos med tildelingen av årets U.S. Ambassador’s Award for hans innsats for å styrke samarbeidet og de økonomiske bånd mellom USA og Norge, sa ambassadør Braithwaite.

Les også:  Norsk næringsliv frykter geopolitisk uro og økonomisk kollaps

Ambassadør Braithwaite roste Bjørn Kjos og Norwegian for sitt viktige bidrag til amerikansk økonomi i form av økt turisme, nye arbeidsplasser og verdiskaping.

– Det er en stor ære å motta denne prisen. Jeg er takknemlig for at vårt arbeid i USA blir verdsatt og anerkjent, og det er rom for å styrke forbindelsene ytterligere fremover, sier Bjørn Kjos.

Norwegian begynte å fly til USA i 2013. I dag tilbyr Norwegian over 60 direkteruter mellom USA og Europa; dette er flere transatlantiske ruter enn noe annet europeisk flyselskap.

Les også:  Norsk næringsliv frykter geopolitisk uro og økonomisk kollaps

Norwegian er også en av flyprodusenten Boeings største kunder og har i dag en flyflåte på over 150 Boeingfly. I dag har Norwegian rundt 800 medarbeidere basert i USA – et tall som vil fortsette å vokse. Norwegian er det eneste utenlandske flyselskapet i USA som ansetter amerikanske piloter.

Norwegian har i dag fem baser i USA: New York, Fort Lauderdale, Los Angeles, Providence og Stewart.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.