Nordmenn velger Syden fremfor hytta i påsken

tyrkia

Påsken er tradisjonelt sett høytid for familieferie i fjellet, i år ser det derimot ut til at mange nordmenn bytter ut SWIX ‘en med sandaler og sydenvarme. Tall fra TUI viser en vekst på 35 % i årets påskeuke sammenlignet med samme tid i fjor.

– Den sene påsken har innvirkning på hvor vi velger å tilbringe helligdagene, og vi ser at både barnefamilier og voksne velger Syden fremfor hytta i år, sier Nora Aspengren, Kommunikasjonsansvarlig i TUI Norge.

Les også:  Helsemessige fordeler med Airfryer

«Her er det varmt i april» og «hvor er det varmt i påsken» er søkeordene TUIs kunder bruker mest akkurat nå, følgelig er det reiser til Kanariøyene og Kypros som er mest populært i påskeuken. For de som velger storbyferie i påsken skiller Praha seg ut som en klar favoritt.

 Nordmenns feriefavoritter i Påsken:

  1. Gran Canaria
  2. Tenerife
  3. Lanzarote
  4. Kypros
  5. Mallorca

I følge TUIs  er det høyest temperaturer i land som Mexico og Thailand i april, mens Portugal, Spania og Kypros er som en perfekt norsk sommerdag.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.