Nordisk nettkomet vinner europeisk pris

sinful

Skandinavias største e-handelsselskap innenfor sexleketøy, Sinful, har nettopp mottatt en av bransjens mest ettertraktede priser.

Smilet er bredt hos Mathilde Mackowski og Tonny Corydon Andersen, grunnleggerne av Sinful. De har nettopp mottatt prisen som «Online Retailer of the Year» ved den internasjonale prisutdelingen Xbiz Europa Awards 2021.

– Det er et stort klapp på skulderen å motta prisen som årets online retailer i Europa. Vi har blitt nominert noen år på rad, og vi hadde ærlig talt ikke forventet at det skulle bli oss. Men det gjorde det, og vi er veldig stolte, sier Tonny Andersen, administrerende direktør i Sinful.

Les også:  Fiskeriministeren på klippfisk-frieri i Portugal

Selv om det er langt fra første gang Sinful vinner store priser betyr det fortsatt litt ekstra når det er folk fra bransjen som har hatt en finger med i spillet.

– Dette er første gang vi mottar en internasjonal pris der industrien har stemt oss helt til topps. I løpet av de siste årene har vi bygget opp et vanvittig sterkt team. Så det er kult å tenke på at det er de små forbedringene hele teamet jobber med hver dag som gjør at vi i dag kan stå med nok en flott pris, sier en stolt Mathilde Mackowski, medeier i Sinful.

Les også:  NetOnNet: Tilbyr 10 års garanti på TVer!

I 2020 omsatte nettbutikken for mer enn 400 millioner norske kroner og sendte nesten 800.000 pakker til kunder i hele Skandinavia. Tidligere i år valgte de to grunnleggerne å inngå et partnerskap med det danske kapitalfondet Polaris, som overtok 57,5 prosent av selskapet.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.