Happn lanserer nye stemmefunksjoner

iphone

happn, en av de ledende datingappene, kunngjorde i juni at de holdt på å utvikle nye stemmefunksjoner. Tanken er å gi single en rikere og mer sanserik datingopplevelse på nettet.

De nye stemmefunksjonene i happn vil gradvis lanseres i appen fra og med i dag, først i Frankrike og Argentina, og deretter i resten av verden.

Det er ingen tvil om at stemmen til den vi snakker med, kan påvirke vår oppfatning av personen. En ny spørreundersøkelse fra datingappen happn viser at de fleste norske single synes det er viktig at deres Crush har en tiltalende stemme. 88 prosent oppgir nemlig det. Undersøkelsen viser også at single mener at de ville føle seg mer tiltrukket hvis de hørte Crushens stemme før de møttes i virkeligheten. Hele 87 prosent sier at de absolutt eller muligens ville det.

Les også:  Rives ut av butikkhyllene: – Etterspørselen vil ingen ende ta

– Datingen fornyer seg selv hele tiden. Vi er sikre på at den neste store utviklingen vil være å tilby single flere følelser i datingopplevelsen, slik at de kan gjenskape følelsen av et virkelig møte. Disse stemmefunksjonene er et steg i denne retningen, og vi fortsetter med denne typen innovasjoner, sier Karima Ben Abdelmalek, administrerende direktør i happn.

De neste månedene vil single gradvis kunne oppdage nye funksjoner som hjelper dem å bli kjent med Crushen på helt nye måter:

Les også:  Advarer: Norske feriebiler tiltrekker seg innbruddstyver

Lydnotat: happners kan legge til et lydnotat på opptil 2 minutter i profilen sin. Tanken er å presentere en annen side av personligheten deres for andre single. De vil kunne snakke om et emne de selv har valgt, eller, hvis inspirasjonen uteblir, bruke et av forslagene i appen som «Beskriv favorittscenen din i Friends» eller «Nynn favorittsangen din».

Lydsamtale: På samme måte som videosamtaler gjør lydsamtaler det mulig for happners å snakke med sin Crush direkte via meldingstjenesten i appen.

Lydfeed: happn vil tilby en feed med profiler der brukerne vil kunne oppleve stemmen til sin potensielle Crush før de ser resten av profilen (bilder, bio osv.) De vil få muligheten til å falle for stemmeklangen eller en følelse og kunne bli kjent med en person på en helt annen måte.

Les også:  Gratis ferieaktiviteter for barna i Danmark

– Disse funksjonene vil bli naturlig og intuitivt integrert i appen. Vi har laget dem slik at de er kompatible med profilfunksjonene som allerede er tilgjengelige for brukerne. Vi gir også mange forslag for å veilede dem, og vi er sikre på at single vil ta i bruk disse nye lydfunksjonene med én gang, sier Julie Prieur, Chief Product Officer i happn.

Disse funksjonene vil være gratis og tilgjengelige for alle happners.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.