MUSIKK: Linnea Dale – Favourite Mistake

favourite mistake

Linnea Dale ble som 16-åring kjent som finaledeltaker i den tredje sesongen av Idol. Etter deltakelsen ble Dale med som gjestevokalist i Donkeyboy og har deltatt i den norske finalen av Melodi Grand Prix med singelen «High Hopes» som kom på 2. plass. Nå er hun ute med ny singel.

Singelen «Favourite Mistake» er første smakebit fra albumet «Wait for the morning» som slippes høsten 2018. Dale viser seg som en selvsikker og moden artist som har funnet sitt eget uttrykk.

Les også:  Ny bok: Ulv Sturlason, Legionær og Høvding

Den særegne dype stemmen er det naturlige midtpunktet i et drømmende sound, spekket av lekre detaljer fra musikerne Even Ormestad (Jaga Jazzist), Sigurd Thomassen (Pow Pow), Martin Horntveth (Jaga Jazzist) og strykerne i Oslo Strings.

– Favourite Mistake er favorittlåten min fra den kommende plata. Jeg ønsket å lage en flytende, filmatisk stemning. Drømmeaktig tekst, en ambivalens, noe mørkt som murrer under overflaten. Halen gir meg assosiasjoner til California: å sitte i en bil på vei ut mot en ørken i solnedgangen. Elsker soundet vi har fått til med Sigurd og musikerne som har bidratt, spesielt trommesoundet til Martin Horntveth og bass-spillet til Even Ormestad som kuliminerer i en helt nydelig bass-solo på slutten av låten, sier Linnea.

Les også:  Ny undersøkelse: 1 av 3 unge bryr seg ikke om ulovlig strømming

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.