Daniel Kvammen på Strømlaus-turné

daniel kvammen

Daniel Kvammen har virkelig satt Geilo på kartet med sine underfundige og superfengende låter de siste årene. Fra det trippel Spellmann-nominerte debutalbumet ”Fremad i alle retninga” har det meste gått oppover for unge Kvammen.

I begynnelsen av fjoråret slapp han sitt andre album, «Vektlaus» og knapt åtte måneder senere var han allerede klar med oppfølgeren – det mørke søsterskipet – «Maktlaus».

Ambisiøst? Definitivt. Stormannsgalskap? Kanskje. Men den stormende kritikerjubelen som møtte begge platene var ikke til å ta feil av.

Les også:  Ny lydbok: Bruker KI for stemmen til Kunt Hamsun i "Sult"

Kvammen har spilt konserter på alt fra hovedscenen til Øyafestivalen, til en mye omtalt hytte-turné på Hardangervidda i påsken. Nylig spilte han sågar konsert på toppen av Gaustadtoppen, for et stadig voksende publikum.

Kvammens låter har vist seg like sterke, enten de fremføres med fullt band, som nedstrippet triovariant eller fremført av mannen selv alene. I høst legger Kvammen ut på en akustisk trioturné, der publikum kommer tett på mannen bak låtene.

Les også:  The Creedence Experience kommer til Svømmehallen i Bodø!

Han tar turen innom disse stedene i høst:

08.09 – Vårt Nabolag, Vang i Valdres

26.09 – Bærum Kulturhus, Bærum

18.10 – Elverum Kulturhus, Elverum

20.10 – Folkets Bar, Sarpsborg

25.10 – Ole Bull, Bergen

27.10 – Drammens Teater, Drammen

31.10 – Rockefeller, Oslo

02.11 – Studenthuset, Gjøvik

03.11 – Bygdaheim, Fiksdal

09.11 – Kurbadhagen, Sandefjord

16.11 – Tou Scene, Stavanger

17.11 – Iris Scene, Odda

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.