Er dette fremtidens fast-food?

leon

Etter flere år med stor suksess i England lanseres nå restaurantkjeden LEON i Norge. Konseptet blir beskrevet som fremtidens fast food og den første LEON-restauranten åpner i dag på Oslo S.

– Med åpningen av LEON i Oslo lanserer vi også fremtidens fast food i Norge. Vi benytter kun naturlige råvarer og mange vil nok bli overrasket over hvordan nye smakskombinasjoner både gjør maten sunnere og mer smakfull, sier Helene Skjenneberg som er adm.dir for LEON i Norge og Sverige.

Les også:  Agurknytt: Agurktid hos REMA 1000

Samtidig som LEON åpner en ny restaurant på Oslo S vil de også åpne en egen food truck på Aker Brygge. Den vil stå på bryggekanten i hele sommer og servere en ny form for naturlig fast food.

Senere i sommer vil LEON også åpne en ny restaurant på Frogner i Oslo, deretter vil LEON starte arbeidet med å etablere seg i Sverige. Ambisjonene er at LEON i løpet av noen år skal ha et tosifret antall restauranter i Norge og Sverige.

Les også:  Nye tall: Dette frykter nordlendinger på ferie

Viktige prinsipper for naturlig fast food
LEON er basert på et bærekraftig konsept hvor naturlige råvarer er basis for å skape sunnere måltider med masse smak. Fire prinsipper som er viktig for maten som LEON lager:

Olivenolje istedenfor smør
Krydder og urter istedenfor salt
Honning og annen naturlig søtning istedenfor raffinert hvitt sukker
Bakt i ovn, ikke fritert

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.