fotball

Etter seieren hjemme mot Roma i Euoraligaen torsdag, ventet Sandefjord i Eliteserien på bortebane søndag kveld.

Bodø/Glimt startet med Haikin, Sampsted, Moe, Høibråten, Wembangomo, Vetlesen, Hagen, Saltnes, Koomson, Boniface og Pellegrino.

Boniface og Glimt får den første målsjansen, men keeperen slår skuddet ut. Men på andre forsøk scorer Boniface 0-1 for Glimt. Så gjør Glimt et par bytter.

Så er det Sandefjord som svarer med en målsjanse som nesten ender opp bak Glimt-keeperen, men det blir hjørnespark.

Det legges til tre minutter, men det står 0-1 til Glimt når lagene går til pause.

Etter pausen er det igjen Glimt som har en sjanse, men Sandefjords keeper redder igjen. Så kommer Sandefjord med mer i kampen og har et par muligheter. Så header Vega inn 1-1 for Sandejord.

Så gjør Glimt flere bytter. Deretter er det Ulrik Saltnes som setter inn 1-2 for Glimt. Etter målet er Sandejord i angrepsmudus igjen med flere sjanser, men Glimt klarer holde unna og det blir 1-2 til Glimt.