Nordic Tenors kommer til Stormen

stormen store sal

De tre tenorene i Nordic Tenors er ute på sin høstturnè og 14. september skal de til Stormen i Bodø. De turnerer med denne forestillingen i hele norge frem til oktober – før de starter opp med sitt juleshow «Christmas with Nordic Tenors».

Forestillingen ”Viva la Musica” er en hyllest til musikken, og vil gi publikum en kveld spekket med musikalske høydepunkter og mye humor. Tårnarien, Nessun Dorma, Elvis og nyskrevet musikk er noen få eksempler på det du får høre. “Viva la Musica» er et spansk uttrykk, og betyr “lenge leve musikken».

Les også:  3 millioner ekstra til Nordlandsmuseet i Bodø

Musikk har vært underholdning og terapi for oss mennesker gjennom tusenvis av år. Nordic Tenors sprudler av sang og musikkglede, og erklærer sin kjærlighet til de vakre klassiske perlene fra operaens verden og til musikalske høydepunkter fra pop- og visesjangeren. Deres nydelige stemmer har gitt mange gåsehud og uforglemmelige øyeblikk. De sjarmerende tenorene har vunnet publikums hjerter like mye for sine humoristiske innslag som for sine flotte stemmer.

Publikum kan derfor glede seg til både store musikalske opplevelser og herlige humor som vil gi lattermusklene god trim!

Les også:  Bankgata tannklikk i Bodø åpner igjen

Nordic Tenors kombinerer utsøkt kunstnerisk kvalitet med humor, dans og musikalske overraskelser. Gruppen består av tenorene Sveinung Hølmebakk, Jan-Tore Saltnes og Roald Haarr. De har med seg sin eminente pianist Øystein Lund Olafsen.  

I 2005 hadde gruppen première på sitt første show Bella Notte, og året etter fikk de Komiprisen som «Årets nykommer». Etter dette har de blant mye annet vært kongelige toastmastere for HMK Harald og de åpnet den nye operaen i Bjørvika. Gruppen hadde 2009 premiere på Nytt Show i Bergen. I 2010 ble de nominert til Komiprisen for «Årets nummer», og to år senere kom deres tredje forestilling An Evening with Nordic Tenors.

Les også:  LESERINNLEGG: Bibliotek = bolyst

Sommeren 2016 hadde deres forestilling Nordic Tenors – Con Amore premiere på Klubben i Tønsberg.  Nordic Tenors er også kjent for sine vakre julekonserter, og reiser i førjulstiden hvert år rundt i hele landet med humor, varme og høytid i Christmas with Nordic Tenors. Gruppen har også gitt ut en rekke CD-er, og i 2018 hadde de premiere på sin femte helaftens forestilling ”Viva la Musica – en hyllest til musikken”.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.