LESERINNLEGG: Imperialisten Sibeko

zulu

Dette leserinnlegget ble først sendt og publisert på Vårt Oslo, men etter noen få timer valgte de å slette det. Det var et tilsvar på et intervju hun gav.

Av Reinert Skadsem, fylkesleder i Oslo Selvstendighetsparti.

Guro Sibeko hevder å være en norsk samfunnsdebattant og “antirasist”. Hennes Zulu-far flyktet fra det Sør-Afrika i 1969 og hun har brukt mye tid på å fortelle om hvit rasistisk undertrykkelse av hennes fars folk. Det hun derimot ikke nevner er at Zuluene ikke hører mer naturlig hjemme i Sør-Afrika enn europeerne. De var en krigersk og imperialistisk Bantu-stamme som kom til regionen omtrent samtidig som de hvite. Zuluene var i ferd med å etnisk rense og utrydde San-urbefolkningen da de hvite kolonistene satte en stopper for dette folkemordet.

Det virker dessverre som om Sibeko har videreført sin imperialistiske farsarv i Norge. Her har hun sammenlignet nettavisen Resett med IS og forsøkt å forhindre at folk som hun er uenige med skal få en plattform til å ytre seg. Hun har blant annet tidligere alliert seg med den norskfiendtlige organisasjonen med det misvisende navnet Antirasistisk Senter hvor hun har engasjert seg i rasisme på norske skoler. I denne settingen velger Sibeko å ikke snakke om økende rasisme og dominansevold mot etniske nordmenn, men rasisme mot mørkhudede.

Les også:  Sortland: Sterk Ap-kritikk av Høyre i Kleiva-saken

Norge har en lang tradisjon for ytringsfrihet med røtter i nordisk tillitskultur og kristendommen. I 1814 ble en av de første landene i verden som grunnlovsfestet denne retten. Fremdeles den dag i dag er Norge et av få land som har bygget ytringsfrihet inn i den konstitusjonelle grunnmuren.

Det fremstår som Sibeko velger velger å se bort fra tradisjonene hun har fra sin norske mors side i familietreet og velger å representerer en helt annen kulturtradisjon, en hvor folk man er uenige med skal ties i hjel, hetses og endog forfølges. Det var denne unorske tilnærmingen hun og hennes kommunistiske med-aktivister tok med seg da de kom til Selvstendighetspartiets valgstand i Oslo. De laget bevisst bråk for å overdøve og trakassere vår gjest Rasmus Paludan. Han er leder for det nasjonalkonservative partiet Stram Kurs og kom ens ærend fra Danmark for å benytte den stolte norske ytringsfrihetstradisjonen til å presentere et alternativ til norske velgere i god norsk demokratisk ånd.

Les også:  LESERINNLEGG: Det rustes til helsestrid i Nord-Norge

Det ble for mye demokrati og ytringsfrihet for Sibeko. Det måtte stoppes. Det ble bråk. Slik oppfører ikke norske samfunnsdebattanter seg. Det er norsk folkeskikk å ha respekt for ytringsfriheten og demokratiet.

Selvstendighetspartiet har stor sympati med San-folket som ble nær utryddet av Sibekos farsslekt Zuluene. Vi liker ikke imperialisme og vil ikke at noe lignende skal skje med den norske urbefolkningen. Norge har lange tradisjoner for toleranse og tillit, og vi ønsker å bevare vår etnokulturelle egenart.

Les også:  LESERINNLEGG: Fortjener kriminelle innvandrere bedre tannpleie enn minstepensjonister?

San-folket i Sør-Afrika var ikke så heldige. De ble fortrengt til å leve langt ute i Kalahari-ørkenen som sine siste gjenværende urområder. For Norge er det derimot ennå ikke for sent, men da må vi ta visse grep for å bevare vår egenart. Det betyr at vi må ha en politikk som sørger for at den norske urbefolkningen forblir en kompakt majoritet og at innvandringen til landet må reguleres deretter.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.