Alex Rosén kommer til Bodø

atikko

Endelig tar Alex Rosén turen nordover, klar for å snu Bodø på hodet og gi publikum en kveld fylt med både latter og ettertanke.

I foredraget hans «Fra AG3 til A4» får publikum møte en åpen og dønn ærlig Alex som tar deg med på en utrolig reise gjennom en over 30 år lang karriere. Alex Rosen startet TV-karrieren i 1974 da han banket på døra til NRK og ytret sitt ønske om å bli kjendis, noe som resulterte i en rolle i et fjernsynsteater hvor han spilte mot Liv Ullmann. Siden den gang har han mildt sagt hatt et innholdsrikt liv..

Les også:  Arctic Race of Norway: Må ha over 100 løypevakter i Bodø

Alex åpner blant annet opp om oppveksten med en alkoholisert far, et arbeidsliv fullstendig utenom det vanlige, sterke historier fra seilturen til verdens ende, og hva som til slutt ble vendepunktet. Han har en tendens til å havne borti de mest surrealistiske situasjoner, og denne kvelden skal han forsøke å gjøre et dypdykk i nettopp hvorfor det har blitt slik.

Og snart kan du få oppleve Alex Rosén sitt interessante og underholdende foredrag på Scandic Havet Bodø, nærmere bestemt søndag 19. mai. Billetter finner du her.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.