National Geographic: Israel i påsken et av de beste reisemålene i 2018

israel

I artikkelen Best Spring Trips 2018 er Israel blant de 14 reisemålene rundt om i verden som nevnes av National Geographic.

Artikkelen fremhever Israel som et reisemål man bør besøke i påsken for en enestående opplevelse og inviterer leseren til å «la påsken i Israel være en inspirasjon».

– Å feire påske med tusenvis av pilegrimer i Jerusalem er en unik opplevelse. Stig ned fra Oljeberget i en palmesøndagsprosesjon ved begynnelsen av Den stille uke. Følg i Jesu fotspor ned Via Dolorosa på langfredag, og ikke gå glipp av det årlige mirakelet med Den hellige ild i Den hellige gravs kirke på påskeaften. Dersom folkemengdene oppleves som for overveldende, kan du ta en gondol til kong Herodes’ 2000 år gamle Masada-festning eller dra i vei på en rolig båttur om morgenen over Genesaretsjøen. Vårtemperaturene i Israel kan variere dramatisk og mange aktiviteter i Den stille uke finner sted utendørs; husk å ta med deg vann og ha på deg klær i flere lag. La påsken i Israel inspirere deg, skriver artikkelforfatteren i National Geographic.

Please follow and like us:
Pin Share
Les også:  Mange unge har ikke reiseforsikring

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.