Nå kommer YouTube Kids til Norge!

youtube

Nå blir det enklere enn noen gang å finne videoer barna liker, og samtidig får foreldre en hel rekke enkle verktøy som gjør det mulig å håndplukke kanaler og begrense seertiden – slik at barna kan kose seg med YouTube Kids på en familievennlig måte.

Siden lanseringen i USA for fire år siden har YouTube Kids blitt en av verdens aller mest populære apper for barn, og nå står endelig Norge for tur.

Les også:  Snusens skiftende landskap i Norge

Denne helt nye appen er tilgjengelig for gratis nedlasting, og barn kan bruke den på telefonen, nettbrett eller på TV-skjermen ved hjelp av for eksempel Chromecast eller en smart-TV.

– Vi er veldig glade for å lansere YouTube Kids i Norge. YouTube Kids-appen er bygget opp spesifikt med foreldre og barn som målgruppe, for å gjøre det enkelt å få tilgang på godt videoinnhold om temaene de ønsker å utforske. Dette er en separat og tryggere strømmetjeneste for barn, med en hel rekke foreldrekontroller som gjør det mulig å skreddersy opplevelsen slik at den blir riktig for hver enkelt barnefamilie, sier europeisk sjef for læring og familie på YouTube, Greg Dray.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.