MUSIKK: Tre Små Kinesere er ute med singelen «Vente på rødt»

grappa

Nå er det endelig duket til oppfølgersingelen «Det ska du få mæ te å tru» fra Tre Små Kinesere med en ny og lyrisk sett hardtslående låt.

Slik går tredje vers i Tre Små Kinesere sin nye singel «Vente på rødt», hvor de rent lydmessig vender tilbake i sitt akustiske utgangspunkt. Som sin forrige singel, er denne også av slaget «litt mer politisk betonte sanger fra TSK». For frontfigur Ulf Risnes er det ganske enkelt fordi det føles naturlig for ham å være politisk i den tiden vi lever i nå.

Les også:  Ny undersøkelse: 1 av 3 unge bryr seg ikke om ulovlig strømming

– Og det føler jeg med tanke på at det er flere og flere duster som innsettes i viktige embeter. Det starta med Trump, og nå har vi fått Boris Johnson også, sier Risnes.

Med denne sangen prøver han å si at man ikke bare kan skylde på folket, fordi det mangler et alternativ på venstresiden i politikken som presterer å si klart ifra. At det røde signalet de venter på er en stopp i veksttankegangen, og en brems på de verste utslagene av kapitalismen som medfører større ulikhet og overforbruk av naturressursene.

Les også:  Hanne Sørvaag feirer 25 år som plateartist

– Etter min mening burde alle partier på venstresiden legges ned, for så å slå seg sammen til et nytt parti som har økologisk bærekraft og lik fordeling av ressursene som grunnpilar for all politisk tenkning.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.