Lidenskapelig interesse for billakkering i Sortland

nordvik

Vi har møtt Ørjan Jakobsen (41) som er bilskade-reparatør og bil-lakkerer for Nordvik Sortland. Han har et spesielt forhold til lakksprøyten og en lidenskapelig interesse for perfeksjon.

Dette er viktige egenskaper når du skal jobbe som bil-lakkerer, da sluttresultatet avhenger av grundig jobb og erfaring for å oppnå det resultatet som kunden forventer av oss.

Ørjan har startet i bilbransjen i 1997 og startet med bil-lakkering allerede som 19 åring. Når man jobber med bilskade og lakkering må man være nøye og sørge for at alle stegene i prosessen blir perfekt. Hvis man glemmer en detalj i prosessen vil det vises i lakken når man er ferdig i lakkboksen. 

Les også:  Høyre og Frp i Nordland: – Utfordringene med gratis ferjer må løses

Når man snakker med Ørjan skjønner man raskt at han har hatt denne interessen en stund.

– Jeg har alltid vært interessert i biler og det gikk ikke en dag uten at vi fikset på biler når jeg var ungdom. Da ble det også naturlig at jeg ønsket å jobbe med bil. Hobbyen er blitt mitt yrke, og det er nok det som gjør at man trives så godt med det man gjør.

Les også:  Redusert kapasitet på Bognes - Lødingen

Han tror mange burde fulgt interessen sin når man skal velge karriere, fordi man da får en mer lidenskapelig holdning til det man gjør. 

– En hobby jeg bruker mye tid på er motivlakkering, da helst av spesielle ting lakkert på bilen eller motorsykkelen. Det er ekstra stas med slike prosjekter, da det er utfordrende og spennende å drive med, sier Ørjan. 

Les også:  Kommunale boliger: 15 kommuner i Nordland bruker denne nyvinningen

Når man i tillegg får hyggelige tilbakemeldinger fra fornøyde kunder på jobb er det ekstra stas å sørge for et perfekt resultat.

– Målet vårt er at bilen skal bli 100 % perfekt også etter en skade, og det sørger teamet vårt for at det blir.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.