MUSIKK: Temporary slipper singelen «Youth»

drabant

Både før og etter utgivelsen av fjorårets debutalbum, «When I Leave», har Temporary høstet mange lovord for virket sitt, både i studio og på scena.

Fortsettelsen begynner nå med «Youth», som er en rolig og melankolsk låt hvor duoen – bestående av Jonas Utseth Peitersen og Mikael Øgaard – har gått tilbake til enkel kassegitar og utsøkte vokalharmonier.

– Etter å ha gitt ut et album bestående av mange låter med fullt band, bestemte vi oss fort for at neste singel skulle minne mer om vårt originale uttrykk, sier Mikael.

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

Låta ble skrevet på starten av høsten, i en tid hvor overgangen fra ferie og ro til hverdagslivet er på sitt mest aktuelle. Den ble et slags drømmende tilbakeblikk til enklere tider, langt bort fra hverdagens rutiner og utfordringer.

«Youth» er innspilt i kjellerstudioet til Jørn Christensen (CC Cowboys) på Vinderen, som har sørget for å gi låta en helt spesiell stemning.

Les også:  VIDEO: Kalandra har sluppet låta "Are You Ready?"
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.