MUSIKK: Låta «La det gro» sluppet av D.D.E.

sony

31. mars var det ett år siden Frode Viken, låtskriver og gitarist i DDE, gikk bort. En tragisk og vanskelig situasjon for familien og for bandet. Vegen videre etter en så alvorlig hendelse er ikke lett å se før man har fått det hele litt på avstand.

D.D.E. bestemte seg derfor for å gjennomføre 2018 slik man hadde planlagt sammen med Frode.

Les også:  Fastelavnssøndag: Flere arrangement i kirkene i Bodø

10. april skulle D.D.E. vært i studio. Det ble i stedet dagen Frode ble bisatt. Ett år er gått, og Frodes to siste låter er nå klar for utgivelse.

Innspillingen har vært en meget spesiell opplevelse for D.D.E. At Frode er borte har bandet fått kjenne på siden han døde. Hver gang, hver sang, på scenen, på radioen, på bilder og videoer. Med innspillingen av det siste han laget er en epoke definitivt over.

Les også:  MUSIKK: Billie Van ute med låta "Hold it Boy"

«La det gro», med tekst av Terje Olsen, er den første av de to siste låtene. Rammen rundt teksten er et forhold som trenger en ny vår, og at alt kan startes på nytt. Med Frodes sykdom som bakteppe, ga teksten ulike assosiasjoner og bilder da den først ble presentert. Med Frodes bortgang har den nok nå fått en enda dypere mening.

Les også:  Hvordan få Hulu i Norge
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.