Årets julegave fra Findus går til Matsentralen Norge

findus

– Findus jobber for god smak, helse i hverdagen og bærekraftige valg. Matsvinn er ett av våre fokusområder innen bærekraft, og gjennom bransjeavtalen har vi tilsluttet oss målet om å halvere matsvinnet i Norge med 50% innen 2030, sier markedsdirektør Malin Valdal Corneliussen i Findus.

Årets julegave er et bidrag til Matsentralen Norge, som jobber med å omfordele overskuddsmat, og hjelpe mennesker som sliter.

Les også:  Nettsvindel øker: Nå får du advokathjelp online

– Findus leverer allerede overskuddsmat til Matsentralen, men med årets julegave bidrar vi i enda større grad til å sikre at mat, som ellers ville blitt kastet, deles ut til hjemløse, psykisk syke, rusmisbrukere og andre vanskeligstilte, sier Malin Valdal Corneliussen.

Matsentralen Norge koordinerer, bistår og utvikler alle matsentralene i Norge og andre initiativer for omfordeling av overskuddsmat. I fjor ble Passion for Ocean mottaker av julegaven fra Findus.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.