MUSIKK: Jaa9 ute med låta «Swish»

jaa9

Rap-pioneren Johnny Silseth, bedre kjent som Jaa9 i den legendariske duoen Jaa9&OnklP, debuterte i høst med første del av soloalbumet «I Skyggen», til glede for gamle og nye fans!

Nå er det duket for første single fra del 2, låta «Swish», som mildt sagt lover godt for albumet. Låta er produsert av Jaa9 selv og kombinerer på en glimrende måte klassisk hiphop med lyden av 2019.

Les også:  MUSIKK: Sigmund Groven og Knut Buen ute med låta "Bruremarsj frå Seljord"

– Syngerefrenger med autotune er ikke noe man vil høre så mye av fra denne kanten, men det er kult å leike seg og blande ting man kan med ting man ikke har gjort før. Tekstmessig handler det vel bare om med referanser til ting jeg liker og synes er tøft. Alt av beat, vers, refreng og slikt er gjort og tracket helt alene av meg selv, og en stor takk til Rasi Wellington som hjalp meg med mixen og fikk samlet ting enda litt bedre. En fot i Dirty Oppland, en fot i 2019, forteller Jaa9.

Les også:  Amandafesten på NRK P2 og NRK2

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.