A-ha starter turnéåret i Nordlandshallen i Bodø lørdag

scandic live nation

Lørdag braker det løs i Bodø når Norges største popsuksess gjennom tidene inntar Nordlandshallen. Konserten blir både årets første for bandet, og ikke minst første stopp på hjemmebane med den gigantiske verdensturnén «Hunting High and Low Live», som avsluttes i Oslo Spektrum i slutten av november.

Samtidig oppnår «Take On Me» i disse dager 1 milliard avspillinger på Youtube, og blir med de den 4. låten fra det 20. århundret til å oppnå slike tall. I tillegg har låten blitt strømmet rundt 2 millarder ganger fordelt på alle plattformer, og er verdens mest strømmede låt fra 1985.

Les også:  Nye lufthavner for Tårnsenteret i Bodø

Fremdeles har ingen norske pop-album overgått suksessen til A-has debutalbum «Hunting High and Low» fra 1985, og 35 år etter utgivelse synes verdens appetitt på den norske trioen å være større enn noensinne.

A-ha fortsetter å begeistre, inspirere og selge billetter verden over, noe turneen «Hunting High and Low Live» er et strålende bevis på. Turneen, som startet i Dublin i fjor, markerer 35 års-jubileet til a-ha og tok turen til 12 utsolgte arenaer i Europa før jul. «Hunting High and Low Live» har stoppesteder i alle verdensdeler og har solgt over en halv million billetter på verdensbasis.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.