MUSIKK: Frode Alnæs ute med låta «Byen min»

grappa

Nå er Frode Alnæs ute med sin nye singel «Byen min». Låten er hentet fra hans kommende, norske soloalbum «Beste tia mi», som slippes vinteren 2022. En herlig innbundet folkelig melodi, med en hyllest til alle de flotte bygde- og bysentrene rundt om i landet – og de som bor der.

– Uansett hva som skjer med byen du er født og oppvokst i, og selv om du for lengst har flyttet derfra, vil du elske den på godt og vondt. Dette handler om en person som har vært borte en stund, og som kommer tilbake og ser at mye er forandret. At det er mye forfall, og viktige landemerker og hus er plutselig borte og revet, og ofte erstattet av nye ting. Sentrum er utarmet, butikker legges ned og viktige sentrumsfunksjoner legges til nærmeste kjøpesenter. Men – folket er det samme! Det er det som gjør at man elsker byen sin, sier Frode Alnæs.

Les også:  VIDEO: Kalandra har sluppet låta "Are You Ready?"

Frode Alnæs, som alltid har vært glad i folkelig og vakker popmusikk gir oss nå en smakebit på albumet som kommer. Denne låten er også slik – vakker popmusikk. Liketil enkel i en folketradisjon, men som også har litt vemod i seg.

Frode Alnæs er en norsk gitarist, vokalist og låtskriver, oppvokst i Kristiansund. Han har gitt ut flere soloalbum tidligere. Han startet i sin tid bandet «Dance With A Stranger», og har skrevet all musikken til bandet. Nå er han snart klar med soloalbum og låten «Byen min» er ute nå!

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.