MUSIKK: Broiler ute med låta «Good Idea»

universal

Hitmaskinen Broiler følger opp singlesuksessen «Do It» med enda en banger, skreddersydd for sommerfesten. Denne gang har de med seg Bekuh Boom, som gjestet dem på hiten «Money» i 2016 og som har stor suksess som låtskriver for det korianske popfenomenet Blackpink om dagen.

Mikkel Christiansen og Simen Auke aka Broiler slo gjennom som YouTube-fenomen allerede i 2011, og flyttet seg raskt over på topplistene i Spotify, der de har herjet siden. Duoen traff tidsånden perfekt på pulsen, og banet veien for en hel generasjon med norske elektroniske produsenter som har erobret verden de senere årene.

Les også:  Ny undersøkelse: 1 av 3 unge bryr seg ikke om ulovlig strømming

Broiler har siden dag én vært en produktiv og kreativ duo, med stort spenn i sine musikalske prestasjoner. Fra den nevnte «Money» til balladen «Lay It On Me» med hit-dronninga Ina Wroldsen, over til poplåta «Goodbye To Love» med Nico Santos.

Over hundretalls millioner streams, multi-platinum-hits og sagnomsuste konserter både i- og utenfor Norge snakker for seg. Broiler er idag et godt etablert navn og i sommer kan fansen glede seg til både nye låter og konserter.

Les også:  Hanne Sørvaag feirer 25 år som plateartist
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.