tribune publikum

Bodø/Glimt besøkte Mjøndalen på Consto Arena søndag kveld i en avgjørende kamp. Med seier kunne Glimt vinne Eliteserien for andre gang på rad etter å ha vunnet ifjor, for Mjøndalen handlet det om nedrykk.

Glimt startet med Haikin, Sampsted, Moe, Konradsen, Vetlesen, Berg, Saltnes, Solbakken, Botheim og Pellegrino.

Glimt startet knallsterkt, og fikk to scoringer etter bare tre minutter. Botheim og Pellegrino satte inn hvert sitt mål og stillingen var 0-2.

Glimt dominerte første omgang, og så blåste dommeren av for pause. I slutten av andre omgang satte Fredrik Bjørkan inn 0-3 for Glimt. Dermed ble Bodø/Glimt seriemester 2021.

– Det er helt utrolig at vi klarer det igjen. I fjor satt jeg på et hotellrom på Storo og fikk ikke ta del i den spontane gleden, men endelig var det min tur, sier Marius Lode til Discovery.