MUSIKK: Bjørn Berge sitt nye album er ute nå

grappa / mood

Endelig kan du høre den splitter nye plata Who else? fra én av Europas aller beste blues-musikere. 

Bjørn Berge bør være et velkjent navn for de fleste etter nesten 20 år som soloartist. Han har gjort utallige albuminnnspillinger, mottatt to Spellemannpriser for sine utgivelser, og reist omkring i store deler av Europa de siste 12 årene. Han har i tillegg besøkt et utall gitar-/jazz-/ rockefestivaler og klubber i land som Belgia, Canada, Danmark, England, Frankrike, Nederland, Russland, Sveits, Tyskland, Ukraina og USA.

Les også:  Milepæl for Norge Rundt: 2000 episoder!

Nå har han sluppet Who else?, som inneholder ni nye låter, med materiale som i hovedsak er egenkomponert i trioformatet. Dette har ført til at musikken er proppet full av energi og dynamikk, og attpåtil tatt i en ny, spennende retning. De som liker Bjørn Berges musikk og gitarspill fra tidligere vil definitivt ikke bli skuffet. Her snakker vi drivende tette blues- og rockelåter ispedd pustepauser underveis.

Les også:  Hvordan få Hulu i Norge

Med en stemme som grus og knust glass, kombinert med evnen til å blande en myriade ulike musikkstiler med blues og rå rock, har virtuosen Bjørn Berge lagd et album hvor musikken hans er fri.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.