HV deler erfaringer gjennom ny forening: Heimeverssamfunnet etablert

Heimeverssamfunnet

Nærmere 40 000 soldater utgjør Heimevernets styrkestruktur. Nå får tjenestegjørende soldater og alle som har et hjerte bankende for nettopp Heimevernet sin egen forening.

Nyopprettede Heimevernssamfunnet er en partipolitisk og uavhengig forening som bygger på verdiene respekt, ansvar og mot. Ett av målene til foreningen er å utvikle lederskap blant Heimevernssoldater, jobbe for Heimevernets utvikling og bidra til et godt samarbeid mellom Heimevernet og sivilsamfunnet.

Les også:  LESERINNLEGG: Nei til flere amerikanske baser i Norge!

– HV-soldater er pålagt krevede plikter etter den militære straffelov. Vi ønsker med Heimevernssamfunnets aktiviteter å gi soldatene mulighet til å forberede seg mentalt og utvikle sitt lederskap i tiden mellom årlige treninger, Landsstyreleder, Magnus Jonsrud Kaardahl.

– Jeg meldte meg inn i Heimevernssamfunnet fordi jeg har tro på konseptet, nemlig en felles arena for alle oss som er opptatt av Heimevernet og alt det positive som HV står for, forklarer forsvarssjef og tidligere sjef for Heimevernet, General Eirik Kristoffersen.

Les også:  11 000 anmeldt for ruskjøring: - Nordmenns store skrekk

– Som sjef HV er jeg prisgitt alle gode initiativ som får Heimevernet til å virke enda bedre, sier sjef for Heimevernet og Generalmajor Elisabeth Gifstad Michelsen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.