Møter sjømatorganisasjonene om nye innreiseregler

Nærings- og fiskeridepartementet

Fiskeri- og sjømatminister Odd Emil Ingebrigtsen inviterer sjømatorganisasjonene til møte etter at regjeringen onsdag kveld la frem nye regler for innreise.

– Det er viktig for meg å orientere sjømatorganisasjonene, høre hvordan de opplever de nye restriksjonene og hvilke utfordringer dette vil innebære for næringen. Målet med møtet er å få oversikt over situasjonen, sier fiskeri- og sjømatminister Odd Emil Ingebrigtsen. 

Les også:  LESERINNLEGG: Fortjener kriminelle innvandrere bedre tannpleie enn minstepensjonister?

Regjeringen varslet onsdag at de ville stramme kraftig inn på utlendingers adgang til innreise til Norge. I utgangspunktet vil kun utlendinger som er bosatt i Norge få anledning til å reise inn i Norge med de nye reglene.

Organisasjonene som er invitert er: Norges Fiskarlag, Sjømat Norge, Sjømatbedriftene, Kystfiskarlaget, Fiskekjøpernes Forening, Pelagisk Forening, Fiskebåt, Sjømannsforbundet, Norges Sjømatråd, NNN, Garantikassen for fiskere og Norsk Villfisk.  

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.