Manchester United mot Kristiansund og Vålerenga vises på TV 2

ntb tv2

Ole Gunnar Solskjær tar med seg sitt Manchester United til Oslo i sommer for å møte Kristiansund BK på Ullevaal 30. juli. Det er samtidig klart at Uniteds kvinnelag skal møte Vålerenga på Intility arena dagen etter. TV 2 har sikret seg rettighetene til begge kampene.

– Jeg satser på at vi får vi se se et Manchester United med energi og spilleglede, som har lyst til å vise frem hva vi kan, sier Ole Gunnar Solskjær.

Les også:  Seilerne er OL-klare og har mål om medalje

For Ole Gunnar Solskjær blir det både en viktig kamp halvannen uke før seriestart i Premier League, og en spesiell kamp, all den tid han skal møte Eliteserie-klubben fra hjembyen Kristiansund. KBK-trener Christian Michelsen, som selv er en svoren United-supporter, gleder seg stort til oppgjøret på Ullevaal stadion.

– Det kommer til å bli tidenes «boost». Å få mulighet til å være med på dette eventyret er jo fantastisk, sier Christian Michelsen. 

Les også:  Bodø/Glimt første partnerklubb til EA SPORTS FC

– Å få lov å gi KBK og folket i Kristiansund en sånn kamp – det gjør jo meg stolt også, sier Ole Gunnar Solskjær.

Manchester United mot Kristiansund BK sendes på TV 2 og TV 2 Sumo tirsdag 30. juli klokken 19.00. Dagen etter viser TV 2 Zebra og TV 2 Sumo Manchester United sitt hardtsatsende kvinnelag mot Vålerenga Fotball Damer på Initility arena. Også den kampen sendes kl. 19.00. 

Les også:  Seilerne er OL-klare og har mål om medalje

– For TV 2 er dette to spennende kamper som setter en ekstra spiss på Norway Cup-uken i Oslo der vi allerede satser hardt. Dette ser vi virkelig frem til, sier sportsredaktør Vegard Jansen Hagen i TV 2.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.