Comeback for Camry i Narvik

nordvik

Toyota Camry, storselgeren fra 1980- og 90-tallet, er endelig tilbake på veiene i Narvik. –Kombinasjonen av høy kvalitet og lav pris vil friste mange, spår Nina Richardsen fra Toyota-forhandleren Nordvik.

Det er 15 år siden forrige gang en ny Toyota Camry var å se i Narvik. Fremover kan dette endre seg: Denne uken starter premieredagene for nye Toyota Camry Hybrid hos Nordvik. – Mange av våre kunder har gode minner fra Toyota Camry, som ble solgt i tusenvis av eksemplarer gjennom 1980- og 1990-tallet. Derfor har mange vært nysgjerrige når bilen nå kommer i ny utgave etter å ha vært borte fra det norske markedet i 15 år, sier bilselger Nina Richarsen.

Les også:  Andøya: Støtter nytt rom-senter

Nye Toyota Camry har en 2,5 liters motor med imponerende effekt- og kraftressurser sammen med utmerket drivstofføkonomi, lave CO2-utslipp og er svært stillegående. Bilen har i tillegg svært god lydisolasjon som reduserer vei- og vindstøy. Bilen er bygget på TNGA-plattformen (Toyota New Global Architecture) som bidrar til de gode kjøreegenskapene. Et stivt karosseri, lavt tyngdepunkt og avanserte hjuloppheng med doble fjærben, sikrer et utmerket veigrep og komfort. Prisen på bilen starter på 446.000 kroner og det er kombinasjonen av lav pris og høy kvalitet som vil lokke mange, tror Nina.

Les også:  Se hvor bussen din er på kartet i Nordland

– Denne bilen har et fantastisk utseende. Kombinasjonen av høy kvalitet, lav pris og alle fordelen til en hybrid fra Toyota, er blitt pekt på som elementer som utmerker seg. Den er fantastisk å kjøre og er i tillegg fullstappet med teknologi som tar kjøreopplevelsen til et helt nytt nivå.

Blant annet er en rekke avanserte teknologier for skiltgjenkjennelse og førerassistanse standard i nye Camry.

Les også:  Spiller inn nye togruter i Nordland

– Radarsensorer og kamera registrerer og varsler om potensiell kollisjonsrisiko. Det gjør det enda sikrere å ferdes på veiene, sier Nina.

Premieredagene for Toyota Camry i Narvik varer til 1. juni. 

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.