Magne Storedal ny redaktør i Bodø Nu

amedia

Styret i Bodø Publishing har konstituert Magne Storedal (65) som ansvarlig redaktør i Bodø Nu i 2024. – Jeg ser fram til å ta fatt på oppgaven i en konkurransedyktig avis i et spennende og krevende marked, sier han.

Storedal leder for tiden avisa Hadeland. Han har tidligere vært ansvarlig redaktør i Amedias største avis, Romerikes Blad og i Avisa Oslo. Han har også bakgrunn fra Dagens Næringsliv og VG, der han har hatt ulike lederroller.

Les også:  Avinor: Seks nye tårn overføres til Bodø

Magne Storedal overtar som leder i Bodø Nu etter Simen Pedersen som nylig ble ansatt i Bodø/Glimt.

– Bodø Nu er i en god utfordrerposisjon, og jeg ser fram til å få være med på å utvikle den videre sammen med en dyktig og sulten redaksjon, sier Storedal som vil bo i Bodø mens han leder redaksjonen.

Styreleder Ole Morten Ona Ringdal er svært fornøyd med at  Magne Storedal ville påta seg lederjobben i Bodø Nu.

Les også:  LESERINNLEGG: Bodø2024 og forsoning i Nordland

– Med hans inntreden får vårt styre bedre tid til å finne riktig person som kan lede avisa på permanent basis, sier han.

– Magne er en svært erfaren avismann, og har bred erfaring som leder i mange norske aviser. Han kan mye om hvordan en lokalavis drives, og er også godt kjent med hva det innebærer å være i en lederposisjon. Magne står for redaksjonell kvalitet og kraft. Han er nyskapende og engasjert og har stor integritet. Han er uten tvil absolutt rett person til å lede Bodø Nu i en periode framover, sier Ringdal.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.