amedia

Markus Rask Jensen fra Bodø blir ny direktør for innholdsutvikling i Amedia

Markus Rask Jensen (32) er ansatt som direktør for innholdsutvikling i Amedia. Han kommer fra rollen som nyhetsredaktør i Avisa Nordland. Jensen har også i en lengre periode vært konstituert som ansvarlig... Les mer »
amedia

Avvikler driften i Vefsn No

Etter å ha forsøkt å etablere en bærekraftig drift i fire år, legger Nu Publishing ned satsingen i Mosjøen. Styret i Nu Publishing har vedtatt å avvikle driften i Vefsn No 31.... Les mer »
nff

Storavtale om norsk fotball: Skal vise 50.000 breddekamper

Med TV 2 og Amedia på eiersiden, blir MyGame plattformen for strømming av all breddefotball i Norge de neste syv årene. Med automatiserte sportskameraer på over tusen fotballbaner over hele landet, skal... Les mer »
avisa nordland

Amedia kjøper Bodø Nu, Rana No og Vefsn No

Amedia har kjøpt Nu Publishing AS i Bodø som består av tre mediehus og ett teknologiselskap. Nu Publishing er morselskapet til de digitale abonnementsavisene Bodø Nu, Rana No, Vefsn No og Lynx.... Les mer »
lofoten tidende

Ny redaktør i Lofot-Tidende

Styret i Amedia-eide Lofot-Tidende har ansatt Erik Magnus Samland (41) som ny ansvarlig redaktør og daglig leder. Samland er fra Leknes og har lang fartstid fra pressen. De to siste årene har... Les mer »
bodøposten android

Aprilsnarr: Bodøposten.no er ikke kjøpt opp!

Bodøposten.no publiserte tidligere i dag nyheten om at Bodøposten.no hadde blitt enige med mediekonsernet Amedia om en kjøpsavtale om rettighetene til nettavisen på 5 millioner kroner. Artikkelen laget endel oppstyr og flere... Les mer »
bodøposten

Bodøposten.no kjøpt opp av Amedia for 5 millioner

Den lokale nettavisen Bodøposten.no i Nordland har blitt enige med Amedia-konsernet om en salgssum for overtakelse av Bodøposten.no. Forhandlingene mellom partene har foregått i flere uker. Bodøposten.no ble etablert i september i... Les mer »