Kredinor først ute med inkassobrev via eFaktura og Vipps

overrasket

Sist uke sendte Kredinor, som det første inkassoselskap i Norge, de første inkassobrev via eFaktura til kundenes nettbank.

Fra og med denne uken sendes inkassobrev også via Vipps til de som har sagt ja til det. Dette gjør det enklere for sluttkunden og kan bidra til raskere betaling og løsning av inkassosaker.

Den nye distribusjonsløsningen for inkassobrev er muliggjort gjennom et godt samarbeide mellom Nets, PostNord Strålfors, Vipps og Kredinor.

Les også:  LESERINNLEGG: Bibliotek = bolyst

Forretningstutvikler Petter Gjeitnes i Kredinor sier følgende:

–Vi ønsker at det skal være så enkelt som mulig å betale inkassokrav og derfor satser vi på digitale kanaler for å distribuere inkassobrev. Kredinor har som mål å forenkle betaling og være tilgjengelig i aktuelle kanaler for å gjøre opp inkassokrav. Derfor har vi bevisst valgt å være raskt ute når det ble mulig å sende inkassobrev – først via Efaktura og nå også via Vipps. Dette er jo blant de mest brukte kanalene folk benytter til vanlig fakturabetaling.

Les også:  Nye tall: Stadig flere dropper tradisjonell TV

Inkassobrev via eFaktura og Vipps blir lettere tilgjengelig for sluttkunden samtidig som de har full valgfrihet for når og hvor de betaler. Sluttkunden får varsel gjennom sine valgte kanaler både for eFaktura og Vipps, alt er ferdig utfylt og de kan betale og løse saken gjennom et fåtall tastetrykk.

–Jobben vår er å gjøre betalingsopplevelsen så friksjonsfri som mulig for sluttkunden. Både eFaktura og Vipps er friksjonsfrie kanaler, avslutter Gjeitnes.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.