MUSIKK: Kapteinen slipper låta «Danse Du Fortsatt»

sony

Kapteinen sparker i gang 2020 og varmer opp til by:Larm med «Danse Du Fortsatt». 21 år gamle Kjell Øverland er mer eller mindre en vanlig fyr fra Stavanger, helt til han plukker opp et instrument og blir til Kapteinen.

I fjor høst ga han ut «en mixtape om kjærlighet» og var med som support på Arifs nesten utsolgte Norgesturné. 

– Responsen har vært enorm. Jeg får meldinger fra folk som deler eller som føler låtene betyr noe for dem og det er veldig stort. Etter turnéen har det også blitt sykt mye positiv oppmerksomhet, og folk har kommet ikke bare for å se Arif spille, men også meg og ønsker mer, sier Kapteinen.

Les også:  Over 200 000 har sett "Den første julen i Skomakergata"

Nå følger han opp med «Danse Du Fortsatt», en kjærlighetslåt som for Kapteinen betyr noe annet enn det kanskje høres ut som. 

– Den handler egentlig om å skli i fra folk du er glad i. I mitt tilfelle en veldig god venn. Men uansett hva som skjer, hvis forholdet deres er godt nok, så gjør det ingenting når dere møtes igjen og alt føles som før. Låta handler om at jeg fortsatt tenker på noen enkelt sagt, sier Kapteinen.

Les også:  P3 Gull 2023: Her er vinnerne!

«Danse Du Fortsatt» er produsert av Kapteinen selv, og hører du ekstra godt etter, har også Julie Bergan bidratt med stemmen sin. Låta ble laget på soverommet i kollektivet, som det aller meste han lager, for to år siden. Og endelig har den blitt pusset støv av og er klar for å se dagens lys. 

I mai i fjor debuterte Kapteinen med «Mr. Fantastique», en låt som raskt ble listet på NRK P3. Siden det har han sluppet «Illusjon», «en mixtape om kjærlighet» og bidratt med både gjestevers og produksjon på Arif og Philip Emilios nye album. Han har også turnért landet rundt med Arif og imponert på årets Trondheim Calling. 27. – 29. februar er han å se på by:Larm.

Les også:  Disse skal lede Melodi Grand Prix 2024
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.