Finn den beste regnskapsføreren

Høye strømpriser: Kraftig inkassoøkning for bedrifter

Norske bedrifter sliter med å betale strømregningen, viser nye tall fra Kredinor, et av Norges største inkassoselskap. Antall inkassosaker for bedrifter er opp 10 prosent første halvår, mens den totale inkassogjelden går... Les mer »
kalkulator

Kraftig inkassoøkning blant småbedrifter

Små og mellomstore bedrifter sliter med å betale regningene sine. I årets første fire måneder er økning i inkasso mot foretak opp hele 40 prosent sammenlignet med samme periode i fjor, ifølge... Les mer »
kredinor

Kredinor gir 250 000 kroner til nødhjelpsarbeid i Ukraina

Kredinor ønsker å bidra til de som hjelper Ukraina, og støtter Røde Kors sitt hjelpearbeid med kr 250 000,-. Pengene går direkte inn i arbeidet med nødhjelp som blant annet kjøres inn... Les mer »
kredinor

Høye strømpriser: Inkassoselskap etablerer egen rådgivningstelefon

Ekstreme strømregninger bekymrer mange. Kredinor Strømtelefon åpnet 22. desember 2021, og er et tiltak for å forebygge inkassokrise for norske strømkunder i vinter. – Som Norges største inkassoselskap etablerer vi en egen... Les mer »
kalkulator

VIDEO: Høye strømpriser gir angstsparing!

Uroen fra pandemien og høye strømpriser gjør at folk flest vil holde igjen på pengebruken en god stund. – Vi kan snakke om angstsparing, sier sjeføkonom Elisabeth Holvik i Sparebank1. Holvik var... Les mer »
forbrukslån

Kredinor har spart mer enn 700 trær

Kredinor har digitalisert 9 millioner papirfakturaer hvert år, noe som gir en stor miljøgevinst. Og det stopper ikke her. Digitaliseringen sparer også kostnader til å fysisk printe, pakke, sende, motta og håndtere... Les mer »
kredinor

Kredinor: – Gjenåpning uten gjeldstrøbbel

Gjenåpningen av Norge pågår med full styrke, men så langt har nordmenn styrt unna de største forbrukslånsfristelsene. Nye tall fra Gjeldsregisteret viser nemlig at nordmenns forbruksgjeld fortsetter å falle inn mot sommeren.... Les mer »
overrasket

Kredinor først ute med inkassobrev via eFaktura og Vipps

Sist uke sendte Kredinor, som det første inkassoselskap i Norge, de første inkassobrev via eFaktura til kundenes nettbank. Fra og med denne uken sendes inkassobrev også via Vipps til de som har... Les mer »
forbrukslån

Nå sendes inkassobrev direkte til nettbanken

Kredinor har tilrettelagt for den nye generasjonen eFaktura, og sendte som første inkassoselskap i Norge, inkassobrev direkte til kundenes nettbank, mandag 3. februar. Mer enn 3,2 millioner nordmenn kan motta eFaktura. Potensialet... Les mer »
kredinor

Stadig flere betaler inkassogjelden med mobilen

Juni er den beste betalingsmåneden i året, med en «all time high» i bruken av mobil og den enkle betalingsløsningen Betal nå fra Kredinor, hvor sluttkunden kan gå til direkte betaling med... Les mer »