Klart for siste semifinale i «Norske talenter»

tv2

Det er klart for den sjette og siste semifinalen i «Norske talenter» denne høsten. Ni deltagere kjemper om en plass i finalen. Dette er den tiende sesongen av «Norske talenter» og dommerpanelet består av Mia Gundersen, Mona Berntsen, Bjarne Brøndbo og Janne Formoe. Programleder er Solveig Kloppen.

Deltakeren med flest publikumsstemmer går videre til finalen. Nytt denne sesongen er at dommerne har muligheten til å trykke på gullknappen én gang hver i løpet av de seks semifinalene. Dommerne får dermed sende totalt fire deltakere direkte til finalen den 13. desember. I finalen vil ti deltakere kjempe om seieren.

Les også:  Hanne Sørvaag feirer 25 år som plateartist

Disse deltakerne har sikret seg en plass i finalen så langt: Rebecca Nøstrud Isaksen (gullknapp Mia Gundersen), Quick Style Youth, MK (gullknapp Janne Formoe), Adam Gryting, Fredrikstad barne- og ungdomsteater, Ebbe Io, Amalie Skeide Sandvik (gullknapp Bjarne Brøndbo) og Jump Crew Jr.

Sendingen starter kl. 19.30, og sendes direkte på TV 2. Kl. 21.00 er det nyheter, vær og sport på TV 2. Siste del av «Norske talenter» starter 21.40. Når sendingen er over kl 22.15 er det også anledning til å gjøre korte intervjuer med deltagerne og dommerne på scenen.

Les også:  St. Eystein skole i Bodø feirer 20 år!

Semifinalistene den 6. desember er: 

Ken-Thomas Johansen (45) fra Mehamn: Sang

Joachim Solum aka Museumspedagogen fra Kragerø/Oslo: Vitenshow

Zigim Yallah aka Birdnest (26) fra Drammen: Rap

Zoe-Loes Barree (13) fra Sannidal: Sang

The FourS fra Sandnes (14 år): Rockeband

Emilie Lawrence Hagen (16) fra Mosjøen: Dans

Hadi Hassanieh (28) fra Trondheim: Trommer

Oct Galaxy Shine (16-22 år) fra Oslo: Cheerleading

Les også:  Ny undersøkelse: 1 av 3 unge bryr seg ikke om ulovlig strømming

Fivil (duo på 34 år) fra Seljord/Gjøvik: Folkesang

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.