ANNONSE: Kan man bli rik på Bitcoin?

Spørsmålet er vel egentlig ikke om man kan bli rik på Bitcoin, for det er det jo beviselig mange som er blitt, men om man fremdeles kan bli rik på Bitcoin. Det er mange som tror at kryptobølgen er et overstått kapittel, et forbigående fenomen, men det trodde man også om lydfilmen en gang. Mye tyder på at bølgen ikke er over – og her kan du lese mer om man fremdeles kan bli rik på Bitcoin.

Vær realistisk

Det er alltid lurt å være realistisk når det kommer til investering, og se på kalde og harde fakta og ikke bare ren hype. Det kan nemlig fort bli litt misledende, at man bare fokuserer på hva andre sier. Hva sier tallene? Det er også viktig å notere seg at selv om Bitcoinverdien HAR steget til eventyrlige høyder før, så er ikke det noen garanti for at den vil gjøre det igjen. Det er fort å la seg forblende, så la oss i stedet se på virkeligheten.

Les også:  ANNONSE: Kredittium hjelper deg med å sammenligne lån på 5000

Forblir Bitcoin den største kryptovalutaen?

Det mest sentrale spørsmålet knyttet til om man fremdeles kan bli rik på Bitcoin, er om valutaen kommer til å forbli den største kryptovalutaen i fremtiden også. Det er det noen ting som tyder på, at den kanskje ikke gjør, men her skal du gjøre din egen research og gå for det du tror på. Når det kommer til hvordan du kjøper Bitcoin så er dette blitt mye lettere på selv de store handelsplattformene online.

Det er viktig å huske på at den måten blokkjeden som bitcoin er basert på fungerer på, er veldig belastende for miljøet fordi den bruker ekstremt mye kapasitet på hver transaksjon. Det gjør det både langsomt og lite energieffektivt. Det er selvfølgelig en negativ faktor. Før har vi ikke hatt en bedre løsning, men det har vi kanskje fått nå. Det dukker hele tiden opp nye kryptovalutaer, men det gjenstår å se hvilken som forblir den regjerende kryptovalutaen. Store kryptovalutaer som Ethereum, Ripple og IOTA har begynt å puste Bitcoin i nakken.

Les også:  ANNONSE: Kredittium hjelper deg med å sammenligne lån på 5000

Det er rett og slett fordi de tilbyr en løsning på samme ‘problem’, men på en mye mer effektiv måte. Hva du skal investere i, avhenger derfor av hva du tror kommer til å være den beste investeringen i fremtiden. Det er ingen tvil om at den som vedder på riktig hest, kan sitte med en stor formue, hvis man har investert smart. Det kan kanskje være lurt å spre risikoen sin litt her, så man ikke satser alt på en hest.

Les også:  ANNONSE: Kredittium hjelper deg med å sammenligne lån på 5000

Etherum har en mye mer effektiv blokkjede, og det samme har Ripple. IOTA har slett ingen blokkjede, men bekrefter transaksjoner gjennom et system som heter The tangle, eller floken. Det kommer altså hele tiden nye, innovative alternativer til kryptovaluta, og hvis du vil gjøre like store penger som det de opprinnelige investorene i bitcoin har gjort, så gjelder det om å følge godt med på markedet og prøve å finne ut av hva som blir det nye store.

Da er du på god vei!

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.