Julen har kommet til Boots i Bodø

jul boots

Vurderer du å kjøpe mer fornuftige julegaver i år? Om helse er en faktor kan du kjøpe mange av dem på apoteket. Nå har julegavene kommet til Boots apotek i Sentrumsgården i Bodø.

– Våre apotek bugner nå av spennende julevarer. I år har vi satset på en blanding av våre kjente merkevarer som No7, Soap & Glory og Laura Ashley og nyheter som Jack Wills, SuperDry og Zoella, sier kommunikasjonsansvarlig Anne Margrethe Aldin Thune i Boots.

Les også:  Populært tilbud: Trimtur hver tirsdag i Sørfold

Utvalget er som sgat en blanding av kjente klassikere og nyheter, men det er de nye gavene som kanskje er mest interessante. Jack Wills har gavesett med både hygiene- og make-up varer, bager, t-skjorter og mye mer.

SuperDry har gaver med hygieneprodukter med emballasje i den lett gjenkjennelige SuperDry-stilen, og tilleggsprodukter som drikkeflaske, toalettmappe og sportssokker.

Sjekk også A little Something som er en søt gaveserie bestående av nette, små kroppspleieprodukterfor kvinner i nær sagt alle aldre, og alle gavene koster mindre enn 100 kroner.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.