Julen har kommet til Boots i Bodø

jul boots

Vurderer du å kjøpe mer fornuftige julegaver i år? Om helse er en faktor kan du kjøpe mange av dem på apoteket. Nå har julegavene kommet til Boots apotek i Sentrumsgården i Bodø.

– Våre apotek bugner nå av spennende julevarer. I år har vi satset på en blanding av våre kjente merkevarer som No7, Soap & Glory og Laura Ashley og nyheter som Jack Wills, SuperDry og Zoella, sier kommunikasjonsansvarlig Anne Margrethe Aldin Thune i Boots.

Les også:  Advokat Snorre Ottemo Nordby fra Bodø får gjennomgå av YouTuber

Utvalget er som sgat en blanding av kjente klassikere og nyheter, men det er de nye gavene som kanskje er mest interessante. Jack Wills har gavesett med både hygiene- og make-up varer, bager, t-skjorter og mye mer.

SuperDry har gaver med hygieneprodukter med emballasje i den lett gjenkjennelige SuperDry-stilen, og tilleggsprodukter som drikkeflaske, toalettmappe og sportssokker.

Sjekk også A little Something som er en søt gaveserie bestående av nette, små kroppspleieprodukterfor kvinner i nær sagt alle aldre, og alle gavene koster mindre enn 100 kroner.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.