I dag får Sbankens kunder Apple Pay

sbanken

Tidligere i sommer slapp Sbanken, tidligere Skandiabanken, nyheten at den etterlengtede betalingstjenesten snart kom til banken. I løpet av sommeren har Sbanken opplevd en enorm interesse for mobilbetalingstjenesten.

Sikkerhet og beskyttelse av personlig informasjon er kjernen i Apple Pay. Når du bruker et bankkort med Apple Pay lagres ditt kortnummer verken på dingsen du benytter eller Apples servere. I stedet blir et unikt kontonummer for din enhet laget, kryptert og lagret sikkert i det såkalte «Secure element» på enheten. Hver betalingstransaksjon blir autorisert med en unik, dynamisk engangssikkerhetskode.

Les også:  Rentekutt: Rekordtrafikk for Landkreditt Bank

– Tusenvis står på vår Apple Pay-venteliste. Vi har aldri sett en slik entusiasme for en tjeneste hos Sbanken noen gang. Nordmenn ønsker helt klart valgfrihet til selv å bestemme hvordan de skal betale. Vi er glad for å gi dem valgfriheten, sier Magnar Øyhovden, daglig leder i Sbanken.

Apple Pay er enkelt å ta i bruk, og brukere vil fortsatt få de rabattordninger og medlemsfordeler som er knyttet til kortet. I butikker virker Apple Pay med iPhone SE, iPhone 6 og senere versjoner samt med Apple Watch.

Les også:  Rentekutt: Rekordtrafikk for Landkreditt Bank

Netthandel via apper og nettsteder som godtar Apple Pay gjøres enkelt med fingertrykk med Touch-ID. Du slipper også å fylle ut kronglete nettskjema eller hver gang oppgi din leveringsadresse. Betaling for varer og tjenester i apper eller Safari fungerer med iPhone 6 og nyere, iPhone SE, iPad Pro, iPad Air 2 samt iPad mini 3 og nyere. Du kan også benytte Apple Pay i Safari på Mac-er lansert etter 2012 med macOS Sierra og bekrefte betalingen med iPhone 6 eller nyere, Apple Watch eller med Touch-ID på den nye MacBook Pro.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.