Eliteserien strekker sesongen

fotballspiller

Eliteserien starter 11. mars, mens sesongen avsluttes med felles cupfinalehelg for kvinner og menn 1. – 2. desember.

Hovedterminlisten for menn 2018 er nå vedtatt av forbundsstyret. Oppstart i Eliteserien i 2018 blir 11. mars, noe som innebærer at det gjennomføres to runder før internasjonal periode i mars.

Siste runde i Eliteserien spilles søndag 25. november og sesongen avsluttes med en felles cupfinalehelg for kvinner og menn 1. – 2. desember 2018.

Les også:  Målfest på Aspmyra: Glimt sikret Europa-kamper

– Vi er avhengig av å strekke ut den norske sesongen dersom vi skal nå våre mål i Europa, noe som også samsvarer med innstillingen fra styret i Norsk Toppfotball. Vi får nå en konkurransesesong som nærmer seg i lengde med våre konkurrenters. Forholdene er lagt godt til rette for lagene som skal ut i Europa gjennom en innlagt tre helgers pause i Eliteserien i den mest hektiske perioden, sier konkurransedirektør i NFF, Nils Fisketjønn.

Les også:  Glimt feiret gull i Eliteserien 2023 på Aspmyra

– Vi er fornøyd med hovedterminlisten. Tilrettelegging for våre E-cuplag, lengre konkurransesesong og at cupfinalen avslutter sesongen, har vært viktig for våre vurderinger. Det har vi fått, sier administrerende direktør i Norsk Toppfotball, Leif Øverland.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.