Harila er årets vekstskaper i Nord-Norge

ey

Harila er årets vekstskaper i Nord-Norge, og de skal i februar konkurrere om tittelen som årets norske vekstskaper. 

Familien Harila, ved Tormod, Glenn Tore, Vegard og Bård Harila fra Harila Invest AS, gikk torsdag kveldseirende ut av regionskåring Nord i EY Entrepreneur Of The Year. Vekstskapere fra fire selskaper var med i torsdagens regionfinale.

Nå skal Harila til landsfinalen i det internasjonale programmet EY Entrepreneur Of The Year.

Les også:  Norsk Folkehjelp: – Det ser ut som folk tar gode valg i vinterferien

– I regionen vår har vi lange tradisjoner for vekstskaping, og jeg mener kandidaten juryen valgte representerer vekstskapere i Nord-Norge på en god måte. Det blir veldig spennende å følge den nasjonale finalen i februar, sier Monica Sørensen, regionsleder for Entrepreneur Of The Year, region Nord, og partner i EY.

Finalen finner sted i Oslo 8. februar. Her skal vinnerne fra regionskåringene konkurrere om tittelen som årets Entrepreneur Of The Year og dermed gå videre til den globale finalen i Monaco. I tillegg til hovedprisen skal det også deles ut pris i kategoriene Emerging StarScale-up og Impact

Les også:  Varsler kontroll av vinterfiske i Nordland

– Det var like stort spenn blant regionsfinalistene, som det er i næringslivet i Nord-Norge, og konkurransen var hard. Jeg kan forestille meg at det var en vanskelig avgjørelse for juryen, sier Sørensen.

De øvrige nominerte kandidatene: 

  • ABEL Technologies AS, Simon Laugsand, Helseteknologi
  • Arctic Aviation AS, Audun Andreas Bækø, Helikoptertransport
  • JM Hansen AS, Nina M. Hansen, Elektrokonsern: installasjon og automasjon
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.