Glamox kjøper ledende belysningsfirma i Sveits

rune

Glamox AS, som er en ledende leverandør av belysningsløsninger til det nordeuropeiske profesjonelle byggemarkedet og til det globale marine- og offshore-markedet, har inngått en avtale med Regent Beleuchtungskörper AG om oppkjøp av O. Küttel AG, en ledende sveitsisk leverandør av belysning.

Transaksjonen forventes ferdigstilt i 2. kvartal 2018. Glamox og Küttel vil fortsette å fungere som to separate selskaper til transaksjonen er gjennomført. Partene har avtalt å ikke offentliggjøre vilkårene for transaksjonen.

– Vi er begeistret over denne strategiske muligheten som gjør at vi etablerer oss i det sveitsiske belysningsmarkedet. Küttel er en anerkjent og respektert merkevare i den sveitsiske belysningsbransjen, sier konsernsjef i Glamox, Rune E. Marthinussen.

– Hele Küttel-teamet er glad for å bli en del av Glamox-familien. Gjennom eierskapet til Glamox vil Küttel kunne styrke tilbudet av produkter og løsninger til våre kunder, sier Walter Glanzmann, CEO i Küttel.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.