Gladmelding til barna: Julegavene kommer på julaften!

julenissen

Mange av julenissens verksteder har vært koronastengt, men julegavene vil likevel bli ferdige i tide før jul!

Julenisselauget var i helgen samlet på nissenes tingsted på Savalen helt nord i Østerdalen, for å gjennomgå situasjonen og planlegge gaveproduksjon og julens leveranser over det ganske land.

Flere av Julenissens fabrikker har vært koronastengt, og alvene har vært permittert av smittevernhensyn. Både fjøsnisser, skrotnisser, julenisser, skogsnisser, rødnisser, blånisser og alle sammen har feriert i Norge, og hatt en oppbyggende sommer og samlet krefter til en travel høst.

Les også:  Avinor: Slik blir vinterferieutfarten

Etter å ha vurdert situasjonen veldig nøye, har nissene kommet frem til at det er mulig kalle inn både aspirantnisser og ekstra alver, slik at alle skal få julegaver.

-Det vil bli en god del overtid, men både arbeidsmiljølovens bestemmelser og smittverntiltak vil bli godt ivaretatt av ekspedisjonssjefen, sier oldermann Ole Bele i Julenisselauget.

Nissene ser frem til en hyggelig og travel høst og en flott jul, og håper alle er forsiktige slik at man kan samles trygt i juletiden. Julenisselauget har dessuten utarbeidet egne koronatiltak som alle nissene bør følge, slik at hverken nissene, barn eller «mammaer som kysser nissen» utsetter seg for risiko.

Les også:  VIDEO: Pass på vekta til vinterferie-bilen!

Neste nissesamling er Santa Claus International Winter Games, som arrangeres på Savalen den andre helgen etter nyttår. Der vil nissene konkurrere, utveksle erfaringer og diskutere problembarn, og slitne nisser vil få et fortjent avbrekk etter en travel tid.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.