Folkefavoritt med ny smak i Bodø-butikkene

grilstad

Jubelsalami er Grilstads flaggskip, og Norges desidert mest populære salami som har vært her siden 1974. Pålegget har fulgt nordmenn gjennom generasjoner og er for veldig mange selve definisjonen på en salami. Nå kommer den i ny drakt med spennende smak av fennikel!

Bakgrunnen for Jubelsalami med Fennikel var at Grilstad ønsket å finne en ny smak på den populære påleggssalamien Jubelsalami. Det måtte være en smak som kom i tillegg til og forsterket den gode Jubelsalamismaken.

Les også:  Rives ut av butikkhyllene: – Etterspørselen vil ingen ende ta

– I utviklingsprosessen testet pølsemakerne på Grilstad mange ulike smaker, fra mer kjente til mindre kjente krydder og urter, og det var til slutt fennikelsmaken vi falt for, skriver selskapet i en pressemelding.

Inspirasjon er hentet fra Toscana i Italia, hvor de har lange tradisjoner med å tilsette fennikel i salami. Fennikel, som omtales både som en krydderplante og en grønnsak, er også mer og mer brukt i norske hjem.

Les også:  Disse helserådene gir nordlendinger mest blaffen i

– Samtidig var det viktig for oss at dette skulle være en Jubelsalami, og at den nye smaken ikke skulle overdøve Jubelsmaken fullstendig. Da vi tilsatte en passe mengde malte og kuttede hele fennikelfrø, kom vi i mål. Fennikel balanserer smaken med Jubelsalami på en utmerket måte, skriver Grilstad i pressemeldingen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.