FINN har Norges beste omdømme

finn

FINN har nå blitt kåret til selskapet med best omdømme i 2023. – Et godt omdømme er svært viktig for oss. Vi er glade og stolte over å vinne denne prisen, sier leder for FINN, Eddie Sjølie.

Etter flere år i toppsjiktet får FINN, Norges største markedsplass, igjen landets høyeste omdømmescore i kommunikasjonsbyrået Apelands omdømmemåling. Scoren viser om folk stoler på, liker og er imponert over et selskap.  

Administrerende direktør Ole Christian Apeland i Apeland, mener FINN har en unik posisjon som en innovativ og bærekraftig forbrukertjeneste i stadig utvikling. FINN-leder Eddie Sjølie er glad for at nettopp disse områdene blir fremhevet.

–  Å vinne denne målingen er et bevis på at vi lykkes med å levere et godt produkt til norske forbrukere, og at vi anses som et selskap som gjør mye riktig både eksternt og internt. Vi i FINN går på jobb for å gjøre en forskjell og vi utfordrer oss selv for å stadig bli bedre. Som Norges største markedsplass har de aller fleste nordmenn et forhold til FINN og dette innebærer et ansvar alle som jobber her kjenner på, sier Sjølie.

Et av FINNs store mål er å bidra til sirkulærøkonomi ved å få forbrukere til å velge brukt fremfor nytt og vi ønsker å gjøre det trygt og enkelt å ta bærekraftige valg. Som et eksempel på dette har vi lansert produktet Fiks ferdig, der du kan handle trygt på Torget med vår løsning for betaling og frakt, forteller FINN-lederen.

– Godt over en million kjøp har blitt gjort med Fiks ferdig siden tjenesten kom på plass for et år siden og det er svært hyggelig å se. Vi ønsker også å være der når du skal kjøpe hjemmet ditt, finne drømmejobben, kjøpe deg ny bil eller bestille deg en ferie. FINN ønsker å tilrettelegge for en best mulig markedsplass når det gjelder alle disse valgene, og etterstreber å stadig utvikle og optimalisere produktene og de ulike markedsplassene, sier Sjølie.

Ifølge Apeland får ikke bare FINN den høyeste emosjonelle scoren, men scorer også best på omdømmedriverne ledelse, klima, etikk og opplevd verdi for pengene.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.