Fikk reaksjoner etter Pride-podcast: – Jeg har ikke noe imot Pride

Martin Soulimani

Podcaster og journalist Gunnar Andreassen hadde nylig stand-up komiker Martin Soulimani i studio for en ny podcast. Denne ganger var Pride-terroren og bompenger i bilferien emner.

Det har skapt sterke reaksjoner, blant annet fikk podcasten et oppslag i lokalavisen Bodø Nu. Dessuten har Martin opplevd å bli tilsnakket i sosiale sammenhenger i Bodø etter medie-oppslagene. Det følte komikeren var svært ubehagelig.

En person i Pride-miljøet i Bodø skal ha konfrontert Martin med humoren i podcasten og ville ha en forklaring.

Les også:  Historisk energiutbygging i Bodø og Nord-Norge

– Jeg synes det er unødvendig at jeg skal måtte forklare vitser og humor til folk. Jeg vil ikke si jeg ble trakassert, men det var veldig ubehagelig, sier Martin Soulimani.

– Jeg har også fått meldinger fra folk som har misforstått hva man vitser om og hva jeg egentlig mener. Jeg har mange pride-venner og har ikke noe imot Pride, fortsetter Martin.

Les også:  The Creedence Experience kommer til Svømmehallen i Bodø!

Standup-komikeren håper folk ser forskjellen på morsomheter og hans personlige standpunkt.

– Det er alltid vanskelig å vitse om noe, uansett emne er det alltids noen som kan bli fornærmet. Jeg er ikke ute etter å fornærme noen, jeg gjør det en komiker skal gjøre, nemlig være morsom uten å ta ting alt for alvorlig, avslutter Martin.

Hør podcasten her:

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.