Exide ny sponsor av motorsykkelstjernen Morbidelli

exide

Exide Technologies og Sønnak batterier, en ledende global leverandør av løsninger for energilagring, er sponsor for Team Estrella Galicia 0,0 Marc VDS i denne sesongens MotoGP, den tyngste klassen innen roadracing.

Løpene følges av millioner av seere over hele verden, og på denne sesongens Estrella Galicia 0,0 Marc VDS-lag finner vi 23 år gamle Franco Morbidelli, et spennende framtidsnavn og vinner av forrige sesongs Moto2 Championship.

Les også:  Staten må slutte å profittere på idretten: - Kutt momsen!

Startskuddet for årets MotoGP gikk 18. mars i Qatar. Franco Morbidelli presterte over alle forventninger i sin MotoGP-debut og kom på en tolvte plass, bare 16 sekunder etter vinneren. Denne sesongen vil Morbidelli kjøre sammen med lagkameraten Thomas Lüthi, 31-åringen som tok ti pallplasser i løpet av Moto2-mesterskapet forrige sesong.

– Vi er veldig fornøyde over å bli sponset av Exide. De utvikler noen av markedets ypperste produkter, deriblant det høytytende motorsykkelbatteriet Exide Li-Ion, sier Michael Bartholemy, teamsjef i Marc VDS.

Les også:  TV 2 sender ny sesong med John Arne Riise

Som en del av sponsoravtalen vil Exides logo være på Franco Morbidellis motorsykkel, på konkurransedraktene og på lagets markedsføringsmateriale.

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.