Giftet seg med Bodø-dame: Nå starter han reklamebyrå

dmp

Slovakeren Pedro Rusinko flyttet fra London til Bodø for ett år siden for å gifte seg med drømmedamen sin, Susanne fra Bodø. Pedro har en 14 års utdanning innen design og markedsføring og nå har han startet en avdeling av det London-baserte reklamebyrået DMP i Bodø.

Det var i Slovakia Pedro Rusinko traff veterinæren Susanne som senere skulle bli hans kone. Susanne er født og oppvokst i Bodø og paret giftet seg i Bodin kirke i juni i år.

Les også:  Kulturdirektoratet har vurdert museene i Nordland

– For ett år siden hadde jeg ikke engang tenkt på å flytte til Bodø, i dag kaller jeg byen mitt hjem. I England var jeg leder i byrået DMP som nå har startet en avdeling her i Bodø, og nå vil vi levere kreative tjenester til lokale bedrifter i Bodø kommune om omegn, sier Pedro Rusinko.

DMP er et designbyrå, DMP står for Design, Marketing og Print – og det er nettopp det de kreative personene i byrået driver med: de designer og de printer.

Les også:  Feil oversettelse banet vei for sjødeponi

Men det var ikke bare Susanne Pedro han forelsket seg i, han ble også forelsket i Bodø by.

– Jeg ble helt forelsket i denne vakre byen og vi bestemte oss for å flytte hit og integrere oss i lokalsamfunnet og være et positivt bidrag, sier Pedro.

Pedro snakker slovakisk og engelsk og tar nå kurs i norsk.

– Jeg har startet kveldskurs i norsk og jeg føler det går bra, sier Pedro til Bodøposten.no.

Les også:  Veteran arrangerer kurs i styrearbeid i Bodø

Pedro håper den 10 års lange erfaringen til designekspertene fra byrået DMP nå kan hjelpe bedrifter i Bodø med å intensivere sine reklamebudskap med moderne og attraktivt design.

– Om du driver en bedrift håper jeg du kan ta kontakt på hello@designmarketingprint.com eller ringe oss på 75 99 53 06 for en kopp kaffe og en prat, avslutter Pedro.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.