Emelie Hollow med nydelig julelåt

emelie christmas

Endelig er Emelie Hollow tilbake med en ny singel, og at det er en julesang er ingen overraskelse for de som kjenner henne. Låten handler om å verne om de som trenger det aller mest.

Som 18-åring var hun med i TV2-konkurransen The Stream høsten 2016 hvor hun signerte platekontrakt med Universal Music, siden har hun blant annet vært å høre på NRK P3 med egne låter. Nå er hun aktuell med «Feeling of Christmas».

Les også:  Over 200 000 har sett "Den første julen i Skomakergata"

– Låten skrev jeg i London, rett etter at jeg hadde kjøpt julekort i begynnelsen av september. Det er jul i hodet mitt hele året, og det viste seg at Wez, som jeg skrev låten med, også er eksepsjonelt glad i jul. Vi skrudde på en gammel Frank Sinatra juleplate, tente lys og snakket om våre favoritt juleminner. Dessverre har ikke alle bare gode minner rundt denne tiden, så vi bestemte oss for å skrive en sang med et budskap som kan nå ut til alle, forteller Emelie Hollow.

Les også:  Disse skal lede Melodi Grand Prix 2024

Hør låten her:

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.