Dennis Siva Lie ny programleder i God kveld Norge

tv2

Marte Bratberg er tilbake fra fødselspermisjon, og skal sammen med Dennis Siva Lie lede «God kveld Norge» sin digitale satsing.

Dennis Siva Lie var med i årets sesong av «Kompani Lauritzen» på TV 2, og har de to siste årene vært programleder for barne- og ungdomsprogrammet «Newton». Nå trer han inn i et noe ukjent terreng. 

– Jeg tenkte: «Shit, klarer jeg dette her da?». Jeg må fylle noen store sko i et stort program, men jeg ble veldig glad da jeg ble spurt om å være programleder. Jeg gleder meg veldig til å jobbe med Marte, sier Lie.  

Les også:  Hanne Mjøen ute med EPen "Fall in Love / Apart"

Vi har blitt godt kjent med Dennis gjennom hans deltakelse i «Kompani Lauritzen». Programmet kaster mange av deltakerne ut på dypt vann, og de kommer opp i situasjoner man vanligvis ikke blir utsatt for. Noe som kan komme godt med i den nye rollen. 

– Jeg blir nok satt i noen situasjoner jeg aldri har vært i før, og det er akkurat det jeg trenger, fortsetter Dennis. 

«God kveld Norge» har besøk av mange spennende og eksklusive gjester, og for Lie er det spesielt en gjest som hadde vært drømmen. 

Les også:  Seier for frivilligheten: Full momskompensasjon i 2022

– Ja, det må være Nima Shahinian, Norges potensielt første astronaut. 

Det siste året har Sophie Elise Isachsen, samt Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl, vikariert for Bratberg som har vært i permisjon.

Nå er hun veldig klar for å returnere til arbeidsplassen sammen med sin nye makker. 

-Jeg gleder meg masse til å komme tilbake på jobb, og så liker jeg Dennis veldig godt, så dette er skikkelig stas. Det som er kult er at vi er fra samme sted. Nemlig Vestby, og vi har hatt samme gymlærer, sier Bratberg.

Les også:  VIDEO: Center of the Universe ute med låta "2022"

Programredaktør i TV 2, Kathrine Haldorsen, er fornøyd med signeringen av den nye programlederen. 

– Vi er veldig glade for å ha sikret oss Dennis Siva Lie som ny programleder. Han har lang erfaring fra «Newton», og sammen med Marte Bratberg vil de to utgjøre et veldig bra team som programledere for «God kveld Norge», sier Haldorsen.  

Førstkommende lørdag går «Gullruten» av stabelen i Bergen, og både Dennis Siva Lie og Marthe Bratberg blir å se på den røde løperen.  

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.